DN Træf

Den 11.08.2018

Naturist for en dag – Oplev den ultimative frihed!

topban

Danske naturister Østjylland og Naturistforeningen Jylland inviterer hermed alle interesserede, til at komme og prøve naturisme for en dag eller to.  For vi er jo ”bare” mennesker.

Lørdag den 11. August afholdes der, igen i år, sommertræf. Sommertræffet er et tilbud til dig - hvad enten du er inkarneret naturist eller om du blot har lyst til at prøve den ultimative frihed blandt ligesindede.

Dagen igennem vil der være aktiviteter, her kan nævnes Jyllands største vildmarkskar, 2 mobile saunaer og meget andet. Lørdag aften tænder vi grillen, du medbringer blot selv maden. Alle aktiviteterne er gratis denne dag.

For alle dagsgæster som ønsker og komme ind og deltage i arrangementet er der denne dag fri adgang. Hvis du ønsker og overnatte på pladsen, er der ½ pris på persontaksten denne weekend.

Såfremt vejret tillader det, forventes der naturligvis nøgenhed.

Vi ved at det kan være svært og smide de sidste klude den første gang! – Derfor står vi naturligvis også klar til at besvare dine spørgsmål. Både på pladsen under arrangementet, men også via kontaktoplysningerne på de respektive hjemmesider, eller til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

På linket her kan du også se vores FAQ ( https://nfj.dk/nfj/ofte-stillede-sporgsmal-om-det-at-vaere-naturist ) om de mest gængse ting, som nye naturister har af spørgsmål.

Danske naturister er paraplyorganisation for naturister i Danmark, og har 9 lokalforeninger, herunder Østjylland, som er hjemhørende i Aarhus området. Danske Naturister Østjylland har 109 medlemmer.

Foreningen arrangerer løbende arrangementer for medlemmerne, herunder nøgensvømning i de lokale svømmehaller i vinterhalvåret.

Naturistforeningen Jylland driver campingpladsen ved Kysing strand, foreningen har godt 260 medlemmer. Campingpladsen er åben, ikke kun for medlemmer, men også for turister, i store dele af åbningstiden. Det er også muligt og komme som dagsgæst på stranden, hvor man ligeledes har mulighed for at benytte pladsens faciliteter.

Begge foreninger har som hovedformål og fremme naturismen i Danmark, herunder arrangere aktiviteter for deres medlemmer og andre interesserede.

Campingpladsen hvor arrangementet afholdes, er beliggende på Kystvejen 258, 8300 Odder. Husk blot at melde dig i receptionen ved ankomst.


Vi benytter cookies, vil du acceptere dette? | We use cookies, do you accept this? Privatlivs politik | Privacy policy