Har du lyst til at prøve naturisme, eller er du allerede naturist. Så er du meget velkommen til at komme og besøge os, købe et dagskort, som gælder til, både besøg på stranden, og brug af vores toiletter og baderum.

Kommer du udenfor receptionens åbningstid, eller vil du bare undgå kø i receptionen, kan du nu også købe din adgang til strandbesøg online, dette gælder både for dagsbillet og 10 turskort. Køb din adgang ved at klikke her (OBS denne funktion er kun aktiv i perioden 1/4 - 30/9). Når din betaling er registreret får du en kode til bommen, som gælder enten 1 gang for dagsturist eller 10 gange for 10 turskortet.

Billetterne er per person - Gem din kvittering (bliver tilsendt på mail) for købet, da der vil blive foretaget løbende kontrol.

Vi kan også tilbyde at du kombinere dit strandbesøg med en tur i vores sauna, dette er dog kun muligt ved henvendelse i butikken. Du kan komme på stranden i hele vores officielle åbningstid, og du behøver ikke være medlem. 

Hvis du heller vil købe din adgang i butikken, så henvender du dig blot i butikken. Priser kan du se her.

beach

Vi kan også tilbyde at du kombinere dit strandbesøg med en tur i vores sauna. Du kan komme på stranden i hele vores officielle åbningstid, og du behøver ikke være medlem. 

Husk at melde ankomst i receptionen. Priser kan du se her.