Hvad byder vi på

Udover en beliggenhed lige ud til Kattegat, med udsigt til Samsø og Tunø, og med en ca. 800 meter lang sandstrand, kan 

013-800pxvi tilbyde en behagelig atmosfære, hvor vi kommer hinanden ved. En hel del campister er kommet her på pladsen i mange år. Der er muligheder for at udfolde sig på forskellige måder.

Der er også jævnligt, i sæsonen forskellige arrangementer på pladsen, hvori man kan deltage efter lyst og behov. Har I blot lyst til at slappe af og nyde naturen - ja, så er det også her, I kan finde den mulighed.

Vores strand giver god mulighed for at tage sig en svømmetur - eller gå en tur langs vandet.

Skulle der være en dag i jeres ferie, hvor vejret ikke er til at nyde solen, er der seværdigheder inden for rimelig afstand fra campingpladsen. Lad os blot nævne Marselisborgskovene med Moesgaard Museum (Grauballemanden), 010-800pxKunsternes hus i Aarhus, ARoS Aarhus Kunstmuseum, Tivoli Friheden i Århus, Rosenholm Slot i Hornslet. Der er også museet i Odder og den Økologiske Have ved Odder.

Er man indstillet på en lidt længere køretur, kan man f.eks. besøge Kattegatcentret i Grenaa, Aqua Ferskvands Akvariet i Silkeborg, Skandinavisk Dyrepark ved Kolind, Djurslands Jernbanemuseum i Ryomgård, eller Randers Regnskov i Randers. Yderligere forslag til seværdigheder inden for en rimelig afstand fra campingpladsen kan fås hos Visit Odder.

Hvis I en dag ikke har lyst til selv at lave mad, er der muligheder for at tage ud at spise i nærheden, bl.a. på Norsminde Kro og i Bondehuset, Saksild Strand. Vil I køre lidt længere, er der naturligvis mange flere muligheder i bl.a. Odder, Malling o.s.v.